Lid worden

Bij de Devel Heroes in Zwijndrecht is er veel aandacht voor betrokkenheid, spelplezier en samenspelen. Twijfel je nog of je lid wil worden? Daarom bieden wij je de mogelijkheid om 3x gratis mee te trainen!

Meer informatie over de trainingstijden en mogelijkheden? Mail dan naar info@develheroes.nl. Zijn de trainingen je bevallen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Voor proeftrainingen hoeft het formulier niet te worden ingevuld.

Gratis meetrainen?
  • Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan Devel Heroes Zwijndrecht om van bovenstaand rekeningnummer de jaarlijkse contributie af te schrijven en gaat akkoord met de inhoud van de statuten en het Huishoudelijk Reglement.
  • Door ondertekening van dit formulier geef je toestemming aan de Devel Heroes om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Devel Heroes Zwijndrecht.
  • Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag de bank naar de voorwaarden.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.